Zwevend TV Meubel

Helemaal nieuw op interieurgebied tegenwoordig is het zwevend tv meubel. In navolging van de ‘zwevende’ televisietoestellen misschien? In ieder geval heeft een zwevend tv meubel, behalve het mooie uiterlijk, een heel groot voordeel.

Zwevend TV MeubelDoordat er geen pootjes onder zitten, kunt u onder een zwevend tv meubel heel makkelijk schoonmaken. Dit in tegenstelling tot een gewoon tv dressoir, dat vaak eronder en erachter met al die snoeren één groot stofnest is. Bovendien zijn ze, door het meestal eenvoudige en dichte ontwerp, ook bovenop erg makkelijk schoon te houden.  Ideaal dus voor mensen met een allergie. Vandaag de dag is het ook optimaal voor mensen die een soundbar combineren met hun televisie. Meer hierover kan je vinden door hier te klikken.

Een zwevend tv meubel is eigenlijk altijd in moderne strakke uitvoering, maar juist door de eenvoud ervan is het eigenlijk met elke stijl inrichting te combineren.

Het hangt helemaal van de accessoires af die u erbij heeft. Met de juiste ‘ingrediënten’ kunt u er zelfs een art deco interieur mee samenstellen. Welke kleur u kiest hangt natuurlijk helemaal van uw persoonlijke voorkeur af, maar de meeste zwevende modellen zijn uitgevoerd in wit, zwart of hout en een enkele keer een combinatie ervan.

Neem eerst wel goed de maten van uw huiskamer op om niet voor een vervelende verrassing te komen staan , want de meeste van deze zwevende modellen zijn behoorlijk breed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.