TV Meubel wit hoogglans

Zelfs als uw keuze op een tv meubel wit hoogglans is gevallen, dan heeft u nog veel opties. De meeste modellen tv meubel wit hoogglans zijn strak en modern, maar er zijn ook wel wat retro/jaren 70 modellen te vinden met van die mooie afgeronde hoeken en roestvrijstalen poten.

Het grote voordeel van wit hoogglans is dat het bijna in alle stijlen inrichting is in te passen, waardoor het dus lang mee kan gaan. Als u op een gegeven uw huiskamer wat wilt vernieuwen, kunt u met nieuwe gordijnen en accessoires een heel andere stijl creƫren zonder dat u meteen nieuw meubels hoeft aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan planten, leuke verlichting (zoutlampen zijn erg in, hier een mooi voorbeeld!) of zelfs kaarsen!

TV Meubel wit hoogglans

Meestal worden hoogglans meubels met robots bespoten, dat geeft een zo egaal mogelijke laklaag.

Een belangrijk punt om op te letten is de kwaliteit van de lak. De samenstelling van de lak is van belang in verband met de krasbestendigheid en hoogglansmeubels van mineure kwaliteit zitten heel snel vol met krassen. Tv meubels wit hoogglans die behandeld zijn met excellent gloss zijn het beste.

Het is een samenstelling van PU-lak (polyurethaan) en UV-lak. Deze samenstelling zorgt voor een maximale krasbestendigheid en een zo hoog mogelijk hoogglanseffect van uw tv meubel wit hoogglans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.