TV Meubel Steigerhout

Steigerhout is de nieuwe trend op meubelgebied. Misschien wilt u eerst wat meer weten voordat u voor uw tv meubel steigerhout kiest. Steigerhout wordt zo genoemd omdat het de grove en grijze uitstraling heeft van het hout dat men gebruikt voor op de steiger in de bouw.

Het is eigenlijk grofgezaagd onbehandeld vurenhout dat ofwel buiten ofwel in de oven gedroogd wordt en vergrijst. Voor een mooie robuuste inrichting is een tv meubel steigerhout dus de juiste keuze.

Let wel op dat juist doordat de houten planken zo grof en robuust zijn, er geen een hetzelfde is en dat kaarsrechte, precies passende meubels van van steigerhout dus niet mogelijk zijn.

design TV Meubel Steigerhout

U kunt voor uw tv meubel steigerhout kiezen dat ├ęcht uit de bouw komt en dus oud en gebruikt is.

Dit is wel een stuk duurder. De goedkopere versie meubels is gemaakt van nieuw steigerhout, dat zijn veelal tuinmeubels of zelfs bedden. Heeft u een tv meubel steigerhout en wilt u het een kleurtje geven, dat kan! Als u de nerven en de structuur van het hout wilt blijven zien dan kunt u het beste een transparante lak, whitewash, grey wash of black wash aanbrengen.

Let bij het aanschaffen van uw tv meubel steigerhout, dat het hout goed geschuurd is, zodat er geen splinters van uw kastje afkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.